home
linkedin-logo1
360test.nl - Testcenter voor 360 graden feedback
Contact
Bibliotheek Groepsdynamiek
Doen! Aan de slag met groepsdynamica

| Home | Interventies | Wetten & TheorieŽn | Teamontwikkelingsmodellen | Voor bedrijven | Games |
Gratis Testcenter voor Teamtests |Groepsdynamiek ABC | Doen! | Trainingen & Cursussen | Onderzoekers |

Doen!
Groepsdynamica is vooral een kwestie van DOEN. In dit deel zijn de belangrijkste thema’s voor u verzameld

Eenn handige tool bij het analyseren van groepen is de 360 graden feedbacksoftware van 360test.nl. De website
www.360test.nl is bedoeld voor mensen die geloven in de kracht van meerzijdige beoordeling. Of het nu gaat om de analyse van een afdeling of team of de evaluatie van een manager of project, met 360test krijgt u betrouwbaardere uitkomsten en creŽert u draagvlak binnen de organisatie.

360 graden beoordelings = betrouwbare beoordeling
Bij 360 graden-tests vul je niet alleen de vragenlijst over jezelf in, maar beantwoorden anderen de vragen ook over jou. Dat kunnen leidinggevenden zijn, ondergeschikten, collega's en zelfs leveranciers. 
Zo ontstaat er een gebalanceerde werkelijkheid: die van jezelf en die van anderen over jou. En daarnaast beoordeel jij ook anderen. Dat is 360 graden feedback. 
Breng je de teamrollen van je afdeling in kaart, dan weet je na het invullen van tests op 360test.nl niet alleen hoe jij je eigen rol ziet, maar ook hoe anderen jouw rol zien.

360test.nl levert het teamtotaal
360test.nl faciliteert een meerzijdige beoordeling, maar gaat verder. Niet alleen de afzonderlijke individuele uitkomsten zijn interessant, vooral de totaalscores geven het team, de afdeling of de organisatie inzicht. Met 360test.nl wordt ook dit in kaart gebracht. Zo ziet u in een oogopslag welke teamrollen te weinig en welke teveel in uw team aanwezig zijn. Of dat de communicatiestijlen op uw afdeling in balans zijn. 360test.nl biedt een groot aantal tests geheel gratis aan, maar wilt u testondersteuning? Ook dat is mogelijk! Klik hier voor meer informatie.

Gratis producten van 360test:

Naast de gratis testsdiensten die 360test aanbiedt, is het ook mogelijk om een eigen testsysteem aan te schaffen of om een training aan te vragen.

360test trainingen
De trainingen zijn bedoeld voor zowel startende als bestaande teams die niet optimaal functioneren, meer uit hun samenwerking willen halen of hun ontwikkeling willen versnellen.
360test organiseert programma's van een eendaagse teambuildingsdag tot meerdaagse trajecten. Hoewel de activiteiten altijd enerverend en vol plezier zijn, is het doel bij ons nooit alleen "een leuk dagje iets doen met z'n allen", door bijvoorbeeld te paintballen. Zij maken altijd een maat-programma voor uw organisatievraag.
Klik hier voor meer informatie over de 360test trainingen.

Aanschaf 360graden Testsysteem
De "machine" van 360test in uw  eigen huisstijl en/of met uw eigen tests
Klanten of medewerkers werken in de vertrouwde omgeving van uw organisatie met de voordelen van het systeem van www.360test.nl. Voor veel adviseurs, corporate HR afdelingen en opleidingen een wens, met 360test inside, binnen 10 dagen een feit. Ontwerp eigen tests, evaluaties of andere vragenlijsten en plaats deze of de 360test-tests in uw eigen omgeving.
Klik hier voor meer informatie over een eigen 360graden testomgeving.

 

Teamvorming, teamontwikkeling en teambuilding vindt u bij:
Gratis teamtests op www.360test.nl


Voor vragen, trainingen en advies: info@groepsdynamiek.nl
© 2007-2021